TV-meubel van MDF zwart v313, door Laura

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Laura

Laura

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een zwarte TV kast met 2 x 2 deurtjes en een open stuk. Een praktisch meubel met aan de linkerkant een open stuk om dingen onder te zetten en evt. extra zitruimte.

Je zet het meubel makkelijk in elkaar!

We hebben eerst de buitenkant van het meubel in elkaar gezet. De zijwanden zijn aan de boven- en onderkant geschroefd zodat het een stevig geheel wordt. Daarna hebben we alles in de primer gezet en vervolgens afgelakt met een zwarte lak. Hierna hebben we de deurtjes erin gehangen. Het in elkaar zetten ging heel makkelijk doordat je alles in elkaar kon schuiven en enkel nog vast hoefden te schroeven. Door de duidelijke werkbeschrijving was dit geen enkel probleem.

Een TV meubel op maat

Hoogte: 55,0 cm
Breedte: 260,0 cm
Diepte: 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken