Sample bestellen

Ga snel door naar de sectie van jouw voorkeur:

Meer over onze service

We helpen je graag

Bestel gemakkelijk en snel één of meerdere samples via onze product pagina. Wij bieden samples aan voor alle populaire plaatmaterialen dat we standaard op voorraad hebben. Omdat ons assortiment nog dagelijks groeit, hebben wij niet voor alle plaatmaterialen een sample service beschikbaar. Per product, in de productomschrijving, kan je teruglezen of de fabrikant een sample service beschikbaar heeft; zo kan je het plaatmateriaal alsnog goed beoordelen.

Bekijk ons assortiment

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op een rij

Je bestelt een sample heel eenvoudig door bij de houtsoort zelf op de pagina, bovenaan het bestelproces, te klikken op ‘Sample bestellen’. Wij bieden enkel samples aan voor al het plaatmateriaal dat we per m2 op maat aanbieden.

Bekijk alle hout en plaatmaterialen

Het is niet mogelijk om een sample te bestellen met afwerkingen zoals, verstek, afrondingen of één van de andere afwerkingen. Bekijk hier de beschikbare afwerkingen.

Uiteraard is het wel mogelijk zelf een klein stukje plaatmateriaal met de gewenste afwerkingen te bestellen, echter worden hiervoor wel verzendkosten berekend.

Start met bestellen