Klantenservice

Hoe kunnen we je helpen?

Verpakking

Het verpakken van maatwerk hout- en plaatmateriaal is allesbehalve standaard. Wij verzenden 100.000+ gezaagde panelen per jaar en kunnen net zo goed inpakken als zagen. Ons systeem beoordeeld automatisch aan de hand van de afmetingen, het gewicht en de aantallen de bijbehorende verzendmethode. Nadat de gewenste items gekozen zijn en het systeem de juiste verzendmethode heeft beoordeeld, wordt jouw bestelling voorbereid voor levering. 

Inpakken doen we met veel zorg en liefde. Wij maken elke verpakking altijd volledig op maat en gebruiken waar dit kan recyclebare materialen. De verzend- en daarmee inpakmethode hangt samen met afmetingen, aantallen en gewicht. De webshop bepaalt dit automatisch.

DPD – Voor de kleine pakketten

Wordt jouw bestelling ingedeeld voor verzending met DPD, dan wordt jouw bestelling als pakket verzonden. Wij maken een doos volledig op maat passend bij de afmetingen van het gezaagde materiaal zodat het niet schuift. Wij voorzien de panelen van beschermingsmateriaal en een buffer van karton. Zo ontstaat een mooie en goed beschermende verpakking! Het resultaat van ervaring en veel testen maakt dat we veel pakketten per week versturen met een zeer laag schadepercentage.

Koeriersdienst van de Hoef logistiek – De overige bestellingen

Afhankelijk van de samenstelling van jouw bestelling wordt deze mogelijk met een speciale koeriersdienst verzonden. Bestellingen met lange items of met meerdere verschillende afmetingen worden via deze methode verstuurd. We pakken de bestellingen op twee manieren in:

  1. Verpakt in een kartonnen doos op maat.
  2. Verpakt op speciaal geprepareerde karren. De kar is in dit geval de verpakking. De platen worden tijdens het uitladen van de kar afgehaald. Wordt je bestelling via deze methode bezorgd? Dan kunnen we het materiaal niet achterlaten bij bezorgen. Zorg daarom altijd dat je thuis bent!

Koeriersdienst van de Hoef logistiek – Voor de grotere bestelingen of bestellingen met een TOSIZE Furniture meubel

Alle onderdelen van jouw kast stapelen we op een pallet. De chauffeur komt met een vrachtwagen en rijdt de pallet met een pompwagen tot zover hij kan komen tot de voordeur. De pallet is een wegwerppalet, dus die kun je houden. Maak je alvast een plekje vrij als de levering dichtbij komt?

Zodra wij de kast overdragen aan de vervoerder Van de Hoef Logistiek, ontvang je van ons een bericht. De vervoerder neemt vervolgens contact met je op om de levering af te stemmen, want het is natuurlijk belangrijk dat je thuis bent bij de levering van een groot pakket. Na overdracht van ons aan de vervoerder wordt de bestelling binnen 1-4 werkdagen bezorgd. De bezorging van een pallet is altijd op werkdagen.

Lees hier meer over onze transporteurs

Op maat gezaagd plaatmateriaal inpakkenJouw plaatmateriaal wordt op maat verpaktSpeciaal geprepareerde dozen zorgen voor beschermingPallet op maat met de nodige beschermingBeschermen van de Tosize furniture kast