Klantenservice

Hoe kunnen we je helpen?

Verpakking

Het verpakken van maatwerk hout- en plaatmateriaal is alles behalve standaard. Wij verzenden 100.000+ gezaagde panelen per jaar en kunnen net zo goed inpakken als zagen. Ons systeem beoordeeld automatisch aan de hand van de afmetingen, het gewicht en de aantallen de bijbehorende verzendmethode. Nadat de gewenste items gekozen zijn en het systeem de juiste verzendmethode heeft beoordeeld, wordt jouw bestelling voorbereid voor levering. 

Inpakken doen we met veel zorg en liefde. Wij maken elke verpakking altijd volledig op maat en gebruiken waar dit kan recyclebare materialen. De verzend- en daarmee inpakmethode hangt samen met afmetingen, aantallen en gewicht. De webshop bepaalt dit automatisch.

DPD

Wordt jouw bestelling ingedeeld voor verzending met DPD, dan wordt jouw bestelling als pakket verzonden. Wij maken een doos volledig op maat passend bij de afmetingen van het gezaagde materiaal zodat het niet schuift. Wij voorzien de panelen van beschermingsmateriaal en een buffer van karton. Zo ontstaat een mooie en goed beschermende verpakking! Het resultaat van ervaring en veel testen maakt dat we veel pakketten per week versturen met een zeer laag schadepercentage.

Koeriersdienst van de Hoef logistiek

Het is praktisch niet haalbaar om grote en lange items hout- en plaatmateriaal per item in te pakken. Deze items versturen we op speciaal geprepareerde karren waarbij we alle items goed vastzetten. Hierbij maken we gebruik van beschermende middelen waar nodig, om het risico op schade tegen te gaan. De panelen worden zelf dus niet ingepakt, maar de kar is de bescherming. 

Lees hier meer over onze transporteurs

Op maat gezaagd plaatmateriaal inpakkenJouw plaatmateriaal wordt op maat verpaktSpeciaal geprepareerde dozen zorgen voor beschermingPallet op maat met de nodige bescherming