Wandkast op maat met ruimte voor TV, door Ellen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Ellen

Ellen

NL

Makkelijk

2 minuten

In dit DIY project beschrijft Ellen hoe ze op het idee kwam om in hun nieuwe huis een mooie vakkenkast op maat te plaatsen. Ze ging zelf aan de slag met de handige 3D configurator en ontwierp daardoor zelf haar kast op maat! Ook het bouwen van de kast ging erg gemakkelijk. Ze schilderde hem zelf in een mooie, groene kleur. Lees meer over haar project hieronder.

Omschrijving van Ellen

Bij de bezichtiging van dit huis zagen we het al direct voor ons. Een op maat gemaakte wandkast met ruimte voor de tv. Het was heel fijn om echt alles helemaal zelf te ontwerpen, de diepte, ruimte voor de tv en de deurtjes onderin. Dit is ideaal om het een en ander achter op te bergen zoals het speelgoed van de kinderen. Door alle verschillende nisjes in diverse maten krijgt de kast een speelse maar moderne uitstraling. Online hadden we de kast al samengesteld maar ik vond het erg prettig dat ik in de showroom langs kon komen om diverse modellen te zien. Dit heeft de doorslag gegeven in de breedte van de planken en de hoeveelheid deurtjes. We wisten precies hoe het zou moeten worden maar dat je de kast zo precies naar wens kan maken is fantastisch. We hebben ervoor gekozen om de planken in gegrond wit te bestellen en zelf te schilderen. We wisten precies welke kleur we wilde. We zijn er zo blij mee!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Als eerste stap hebben we de maten van de wand op verschillende plekken opgemeten en daarna in de showroom de kast besteld. Toen de kast bij ons thuis geleverd werd viel ons op hoe klein het totale pakket eigenlijk was. Heel fijn want daardoor paste het gemakkelijk in de garage. De beschrijving, geleverde materialen en vooral de voorgeboorde gaten maken het een heel gemakkelijk systeem om het in elkaar te zetten. Zodra de onderkant goed waterpas staat is het opbouwen van de kast erg simpel en binnen een dag stond de kast. We hadden deze in gegrond wit besteld en hierna in wat lagen in deze mooie diepgroene kleur gekregen.

Afmetingen van mijn DIY project

243,2 x 337,2 x 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

2279,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken