Zelf geschilderd groen tv meubel als roomdivider met TOSIZE Furniture, door Sylvie

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Sylvie

Sylvie

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Sylvie

Tv meubel en roomdivider vakkenkast met een zijdeglans groene tint. Om een scheiding tussen het kantoor en de woonkamer te creëren, en om opslagruimte te creëren, hebben we gekozen voor een tv vakkenkast / roomdivider in een. De gewenste kastmaten en design waren niet in de winkels te vinden, dus kwamen we uit op TOSIZE.be. Van zorgvuldige verpakking tot gedetailleerde afwerking - onze MDF TV vakkenkast-kast is een combinatie van praktisch gebruiksgemak en een mooie blikvanger in de ruimte. We zijn er heel blij mee!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Er worden keurig verpakte en gelabelde panelen aan huis afgeleverd. Dankzij de combinatie van deuvels en lijm verloopt de montage moeiteloos. Het bevestigen en afstellen van de deuren is ook eenvoudig. Na een lichte schuurbeurt, het aanbrengen van kit en plamuur waar nodig, volgde een afwerking met twee lagen zijdeglans groene verf. Een subtiele, maar mooie toevoeging aan de esthetiek van het geheel. Daarnaast voorzien van een extra verstevigingsplaat om de tv op te hangen. Na het creëren van kabeldoorvoeren en het ophangen van de tv is het project voltooid.

Afmetingen van mijn DIY project

220,0 x 170,0 x 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1437,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken