Kastenwanden

Thuiswinkel Waarborg

Een kastenwand op maat past altijd! En is veel minder duur dan je denkt. Het ontwerpen, bouwen en afwerken is ook nog eens heel erg eenvoudig. Dus waarom zou je voor een standaard kastenwand gaan? Een standaard kastenwand past namelijk nooit helemaal perfect. Zo kloppen de afmetingen vaak net niet helemaal en de look en feel is ook net niet wat je zoekt. Dit hoeft niet langer; met onze betaalbare maatwerk kasten lijn creëer je in een handomdraai het perfecte en passende meubel.

Kastenwand op maat laten maken

Een kastenwand op maat laten maken die precies past, was nog nooit zo makkelijk. Met behulp van de 3D kasten configurator van TOSIZE.be gaat dit reuze eenvoudig. Zo configureer je eenvoudig een kastenwand of meerdere kastenwanden op maat. Of je nu een kastenwand op maat voor de woonkamer of op kantoor of werkkamer zoekt, voor alle ruimtes kan je bij ons terecht. Bekijk hieronder direct alvast de mooiste kastenwanden op maat deze kan je precies op de door jouw gewenste maat laten maken en direct online bestellen.  

Bekijk ook onze maatwerk boekenkasten, dressoirsTV meubels en vakkenkasten.

Jouw maatwerk TOSIZE Furniture vakkenkast

Wat leuk dat je van plan bent zelf een kast te gaan maken! Met onze unieke configurator ontwerp je in no-time je eigen professionele vakkenkast op maat. Wij produceren deze in onze eigen fabriek en je ontvangt je kast op maat compleet inclusief installatiepakket binnen enkele weken thuis.


Kastenwand op maat in 3 eenvoudige stappen