Fineer

Thuiswinkel Waarborg

Een massieve houten plaat is een plaat die door-en-door bestaat uit hout. Een gefineerde plaat is een plaatmateriaal dat aan de boven- (en onder)zijde is afgewerkt met een houten fineerlaag. Een fineertoplaag is een dunne gesneden houten toplaag die op een sterke drager is gelijmd of geplakt. Beide panelen hebben een fraaie uitstraling en brengen de warmte in huis! Een van de bekendste houten panelen is eiken, daarnaast is vuren ook een populaire houtsoort.

Heb je het over gefineerd plaatmateriaal, dan is gefineerd MDF toch wel een van de bekendste soorten. Toch zijn er ook ander dragers beschikbaar zoals massief hout of multiplex. In ons assortiment vind je een ruim aanbod van gefineerd plaatmateriaal. Denk hierbij aan:

  • Eiken gefineerd
  • Grenen gefineerd
  • Noten gefineerd
  • Vuren gefineerd
  • en nog veel meer!

Massief en gefineerd plaatmateriaal op maat online bestellen

Koop op maat gezaagde massief houten plaatmateriaal of gefineerde panelen eenvoudig online. Wij hebben verschillende merken, uitvoeringen en snijwijzes beschikbaar. We begrijpen dat door de vele mogelijkheden het lastig is te kiezen. Via onze filters kan je gemakkelijk de uitstraling vinden die past bij jouw toepassing. Voor elke klus is een passende houtsoort of dikte te vinden!


Bestel gefineerd mdf op maat gezaagd