Cinewall met TOSIZE Furniture in zwart eiken meubelpaneel, door Ivonne

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Ivonne

Ivonne

NL

Makkelijk

2 minuten

Omschrijving van Ivonne

Een TOSIZE Furniture vakkenkast met het uiterlijk van een cinewall. Door de vakken boven en onder de tv op een diepte van 0 cm te laten zetten, creëer je het effect van een cinewall, zonder dat je een daadwerkelijke wand hoeft te bouwen! In plaats van de tv staat er nu nog een schilderij in, maar het effect mag er zeker al zijn. Door ook gebruik te maken van vakken met deurtjes wordt het cinewall effect behouden maar ontstaat er ook opbergruimte.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb eerst het ontwerp gemaakt in de handige 3D configurator. Vervolgens heb ik tijdens het bestelproces in de opmerkingen aangegeven dat ik de diepte voor het tv-vak op 15 cm wil hebben en de diepte van de vakken daarboven en onder op 0 cm. Bij het opbouwen was ik even in de war om dat ik ervan uit ging dat de gaatjes voor de achterwand achteraan moesten zitten, maar ik had ze zelf aan de voorkant bedacht! Goed opletten dus. Begonnen met het waterpas leggen van de onderste liggers. Dit is heel belangrijk omdat de kast groot is: 300 cm breed. Vervolgens kon ik starten met opbouwen. Voor de grote delen (helemaal bovenin) was het fijn om met 3 mensen te zijn, om te zorgen dat alles goed in elkaar gezet kon worden. Ik ben enorm blij met het resultaat! En de kast steekt mooi af tegen de wand die behandeld is met kalkverf (kleur Oriental Ecru van LAB Paint).

Afmetingen van mijn DIY project

Hoogte: 250,0 cm Breedte: 300,0 cm Diepte: 40,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

3323,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken