Buffetkasten

Thuiswinkel Waarborg

Een buffetkast op maat past altijd! En is veel minder duur dan je denkt. Het ontwerpen, bouwen en afwerken is ook nog eens heel erg eenvoudig. Dus waarom zou je voor een standaard buffetkast gaan? Een standaard buffetkast past namelijk nooit helemaal perfect. Zo kloppen de afmetingen vaak net niet helemaal en de look en feel is ook net niet wat je zoekt. Dit hoeft niet langer; met onze betaalbare maatwerk kasten lijn creëer je in een handomdraai het perfecte en passende meubel.

Buffetkast op maat laten maken

Een buffetkast op maat laten maken die precies past, was nog nooit zo makkelijk. Met behulp van de 3D kasten configurator van TOSIZE.be gaat dit reuze eenvoudig. Zo configureer je eenvoudig een buffetkast of meerdere buffetkasten op maat. Of je nu een buffetkast op maat voor de woonkamer of op kantoor of werkkamer zoekt, voor alle ruimtes kan je bij ons terecht. Bekijk hieronder direct alvast de mooiste buffetkasten op maat deze kan je precies op de door jouw gewenste maat laten maken en direct online bestellen.  

Bekijk ook onze maatwerk boekenkastendressoirstv meubels, en kastenwanden.

Jouw maatwerk TOSIZE Furniture vakkenkast

Wat leuk dat je van plan bent zelf een kast te gaan maken! Met onze unieke configurator ontwerp je in no-time je eigen professionele vakkenkast op maat. Wij produceren deze in onze eigen fabriek en je ontvangt je kast op maat compleet inclusief installatiepakket binnen enkele weken thuis.


Buffetkast op maat in 3 eenvoudige stappen

Met de online 3D configurator stel je je buffetkast op maat supersnel samen in 3 eenvoudige stappen:

  • Stap 1: Voer de buitenmaten in
  • Stap 2: Kies je indeling
  • Stap 3: Voeg opties zoals deurtjes of legplanken toe

Inmeten van je buffetkast op maat

Houd altijd rekening met minimaal 5,0 cm speling tussen de bovenkant van de buffetkast en het plafond. Deze ruimte is nodig om de bovenste plank over de deuvels heen te schuiven tijdens het opbouwen. Plaats je de buffetkast tussen twee muren? Houd dan altijd rekening met minimaal 2,0 cm ruimte aan beide kanten. Ook belangrijk: meet altijd met een geijkte rolmaat of lasermeter, of meet het na met een tweede apparaat.

Eenvoudig zelf te monteren

De buffetkasten zijn zeer eenvoudig zelf te monteren. Alle onderdelen zijn direct klaar voor montage en worden genummerd en op volgorde geleverd. Opbouwen begint van onder af aan waarbij maximale stevigheid wordt gegeven door bijpassende achterwand in ieder vak. De juiste positie voor scharnieren en push to open systemen zijn al voorbereid zodat je de eventuele deurtjes direct kan plaatsen. Standaard komt elke buffetkast inclusief handleiding en installatiepakket met alle benodigdheden.

Wat kost een buffetkast op maat laten maken?

Doordat TOSIZE.be de buffetkasten in eigen fabriek zelf produceert en rechtstreek levert zijn de op maat gemaakte buffetkasten snel te leveren en zeer prijsvriendelijk. Een kast op maat laten maken kan bij ons al vanaf 100,- euro. Een gemiddelde buffetkast op maat kost zo’n 1.000,- euro. De daadwerkelijke kosten hangen af van de grote, de dikte, het type materiaal, het aantal legplanken, deurtjes en overige opties. De prijs van je buffetkast is direct zichtbaar in de configurator; zo weet je precies waar je aan toe bent.

Buffetkast verven in welke kleur?

De buffetkasten in MDF Blank worden met grondeerband afgewerkte randen geleverd. Hierdoor hoef je de randen zelf niet meer voor te bewerken met een randsealer. Alle deuren zijn inliggend waardoor je een modern en strak ontwerp samenstelt. Dit betekent ook dat je de buffetkast veelzijdig af kunt werken. Ideeën voor een afwerking nodig? Denk hierbij aan schilderen met normale (watergedragen) houtlak in een kleur naar keuze of

  • Krijtverf
  • Behang
  • Betonstuc, bijvoorbeeld Cementum van Vestingh Paint
  • Je eigen creatieve idee!

Veel gekozen kleuren blijven altijd wit, grijs en zwarttinten. De laatste jaren zie je dat ook donkergroen en -blauw erg populaire kleuren zijn bij buffetkasten. De verschillende verfmerken spelen hier goed op in en kunnen je goed op weg helpen met de laatste trends.

Alternatieven

Is een buffetkast van TOSIZE Furniture toch niet wat je zoekt? Neem dan contact met ons op; mogelijk kunnen we iets voor je betekenen. We zijn deze lijn namelijk dagelijks aan het verbeteren. Wijkt het compleet af van ons bouwprincipe? Maak dan zelf een zaaglijst en laat de panelen door ons op maat zagen.