Een TOSIZE Furniture vakkenkast met ruimte voor de tv, door Eefke

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Eefke

Eefke

NL

Makkelijk

2 minuten

In dit DIY project beschrijft Eefke dat ze voor hun nieuwbouwhuis zelf een vakkenkast hebben ontworpen waar de tv in past, maar ook met opbergruimte voor het speelgoed. Lees hieronder haar ervaring en aanpak.

Omschrijving van Eefke

In ons nieuwbouwhuis hebben we van wand tot wand en van vloer tot plafond een vakkenkast met tv nis ontworpen. Het leuke is dat je je kast helemaal naar eigen wens kunt ontwerpen. De onderste vakken hebben deuren en zijn ideaal voor het opbergen van het speelgoed van onze kinderen. De tv nis heeft een diepte van 15 cm waardoor de tv niet te ver naar achter hangt. De kast oogt rustig doordat we hem geschilderd hebben in de kleur van de wanden en het plafond.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het in elkaar zetten van de kast ging super eenvoudig doordat alles duidelijk genummerd was. Eerst legden we alle onderdelen op de juiste volgorde. Daarna bouwden we de kast laag voor laag op. Dit ging erg snel. Uiteindelijk zijn we nog wel even bezig geweest om alle apparatuur netjes weg te werken. Hiervoor hebben we in de achterwand van de tv en de dichte kastjes gaten gebeurd. Vervolgens is de kast in de grondverf gezet en afgelakt in dezelfde kleur als onze wanden en plafond (Subtle Stone van Flexa).

Afmetingen van mijn DIY project

Breedte 380,0 cm
Hoogte 261,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Eefke en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

2405,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken