Bestellen

Ga snel door naar de sectie van jouw voorkeur:

Snel zelf regelen

Kies een van de onderstaande onderwerpen voor meer informatie

Advies en hulp bij het bestellen
Bestel alles tot op de millimeter nauwkeurig voor jouw project. Vind je het moeilijk om het juiste materiaal te kiezen? Lees hier hoe we je kunnen helpen bij jouw zoektocht.
Zaaglijst opstellen

Wij hebben het bestellen van op maat gezaagd hout wel héél makkelijk gemaakt. Ben jij minder digitaal ingesteld, maar toch benieuwd of jij dit ook kan? Lees hier hoe je jouw zaaglijst eenvoudig om kan zetten.

Offerte aanvragen
Heb jij een grote klus? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan. Lees hier alles over het aanvragen van een offerte!
Op maat gezaagd hout bestellen; hoe werkt het?
Plaats je bestelling heel eenvoudig online en geef precies aan wat jij nodig hebt, wij doen de rest! Lees hier alles over het plaatsen van een bestelling.
Minimale stukprijs
Komt het totaal van de winkelwagen hoger uit? Dat kan doordat we een minimale stukprijs hanteren. In deze sectie leggen we hier meer over uit.
Bestelling status
Benieuwd naar de status van jouw bestelling? We houden je zo goed mogelijk op de hoogte. Klik hier om meer te lezen over dit onderwerp.
Bestelling wijzigen
Wil je een wijziging aanbrengen in jouw bestelling? Dat kan op diverse manieren. Lees meer over de mogelijkheden.
Bestelling annuleren
Is er iets fout gegaan en wil jij je bestelling annuleren? Lees hier meer over de mogelijkheden.
Zakelijke klanten
Ben je een bedrijf en op zoek naar (tijdelijke) productiecapaciteit (zagen, frezen, kantverlijmen, spuitwerk en evt. montage op locatie)? Stuur ons je volledig omschreven aanvraag; van materiaal en aantallen tot aan bezorg-of montagedatum. Wij maken supersnel een voorstel op maat.