TV meubel in zwart eiken meubelpaneel met TOSIZE Furniture, door Jacqueline

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Jacqueline

Jacqueline

NL

Heel makkelijk

1 minuut

In dit DIY project laat Jacqueline het resultaat zien van haar TOSIZE Furniture tv-meubel op maat. Ze heeft het ontwerp zelf gemaakt en het werd tot op de mm nauwkeurig als handig bouwpakket thuis afgeleverd! Het in elkaar zetten was gemakkelijker dan gedacht. Dat is écht handig! Lees hieronder meer over de ervaring van Jacqueline.

Omschrijving van Jacqueline

Mooie zwart eiken TV kast op maat. Tot op de millimeter gezaagd en prima zelf in elkaar te zetten. Ben er superblij mee. Met de handige wekbeschrijving in 1 middag in elkaar gezet. Ben zeer tevreden over de kwaliteit van het materiaal en de duidelijke handleiding. Kortom ik raad het iedereen aan.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Met de handige wekbeschrijving in 1 middag in elkaar gezet. Eerst de vloerplaten en daarna de staanders van links naar rechts. Bovenpanelen erop en alle onderdelen steeds met een rubberhamer aangeklopt. Als laatste de deuren gemonteerd. Eerst de afdekplaatjes, daarna de pushpins en tot slot de scharnieren. Deze waren ook prima af te stellen met de duidelijke videohandleidingen. Ben zeer tevreden over de kwaliteit van het materiaal en de duidelijke handleiding.

Afmetingen van mijn DIY project

290,0 cm breed 45,0 cm diep en 67,0 cm cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1737,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken