Een zelfgemaakt TV lift meubel van MDF voor op de slaapkamer, door Mark

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Mark

Mark

NL

Makkelijk

2 minuten

Mark laat in dit DIY project zien hoe hij een waanzinnig meubel op maat heeft gemaakt voor zijn televisie! Door het MDF zaagwerk online te bestellen kon hij direct starten met zijn project. Lees meer over zijn ervaring hieronder.

Omschrijving van Mark

TV lift meubel met lift met MYW HP63-1L lift deze is ook via wifi te sturen i.c.m. domotica en kan hoger dan de goedkopere liften. Als TV een Samsung QE43Q67C QLED 4K (2023) – 43 inch gebruikt

Hoe ik dit project gemaakt heb

Gezaagde onderdelen met Spax schroef voor MDF 'T-star' Wirox 3.5x45mm in elkaar gezet. (zonder voorboren monteren) Let op voorste deel i.v.m. eventuele toegang zit er los ingeschoven en deel wat met de lift mee omhoog gaat ook los. Bovenkant achter is 5cm (i.v.m. minimale zaagmaat) met handzaag 1,5 cm er van af gehaald voor de gewenste afmeting. Gat 25mm voor Soundbar kabels gemaakt zie foto. uitsparing 8mm aan onderkant rand voorste losse plaat voor invoer spanning kabel. Extra uitsparing bij gebruik van een antenne kabel. Schuren en met MDF vuller de schroefgaten geplamuurd. MFD doekjes gebruikt voor verwijderen walslaag en ontvetten. In de MDF grondverf en met Lak plamuur de laatste oneffenheden weg gewerkt. Aflakken in de gewenste kleur. TV lift monteren is ongeveer 0,5 cm te laag. Dat kan met de afstandsbediening geprogrammeerd worden waardoor de minimale hoogte ingesteld kan worden. Bij toepassing andere TV en of soundbar kan het zijn dat de maten daarop aangepast moeten worden. Tip bestel eerst de Lift en de TV en optioneel de soundbar.

Afmetingen van mijn DIY project

120,0 x 84,3 x 30,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Mark en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

106,66 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken