Een groot TV-meubel op maat in zwart eiken, door Barry

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Barry

Barry

NL

Gemiddeld

1 minuut

Barry laat in dit DIY project zien hoe hij zelf een grote TV / vakkenkast op maat heeft ontworpen en gemonteerd. Hij heef er voor gekozen om een TOSIZE furniture kast op maat te ontwerpen met behulp van de 3D configurator. Het resultaat is een prachtige kast op maat geworden!

Omschrijving van Barry

Een tv / kastwand op maat.Wij waren al heel lang opzoek naar een wandkast met verschillenden vakken voor specifiek een tv van 65 Inch. Nergens te vinden natuurlijk.. totdat we op deze site terecht kwamen en zelf het ontwerp konden maken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben de maten opgezocht van de 65 inch tv en zo zijn we verder gaan bouwen op de handige functie van deze site. We wilde een echte eyecatcher in de woonkamer dus het moest groot worden en zo dicht mogelijk tegen het plafond. Ook moesten er vele verschillende soorten objecten in de kast komen te staan dus meerdere vakken waren ook welkom! De kast moest ook evengoed praktisch worden dus helemaal onderop opslag met dubbele deurtjes met een mooi druk systeem.

Afmetingen van mijn DIY project

Breedte 308,0 cm 
Hoogte 233,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

4117,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken