DIY Was- en opbergruimte schuine wand op zolder, door Edwin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Edwin

Edwin

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Omschrijving van Edwin

In de schuine wand, op de voorzolder heb ik opbergruimte en ingebouwde wasmanden gemaakt met MDF. Tegen de MDF-platen heb ik een ombouw voor de wasmachine en droger gemaakt, waar de was opgevouwen kan worden. De deuren van de wasmanden zijn bevestigd met scharnieren aan het houten frame en aan de binnenkant van de deur heb ik een plateau gemaakt waar de wasmand op staat. De deuren gaan alle 3 even ver open doordat deze vast zitten met een kabel. De deuren van de opbergruimte zitten op hun plek door middel van magneet snappers, door het gat aan de onderkant van de deur kan deze gemakkelijk los gehaald worden, zodat je bij je spullen kan.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Allereerst heb ik een houten frame gemaakt van de laatste dwarsbalk naar de grond. Vervolgens heb ik de eerste bestelling MDF gedaan om onder andere de wasmanden te maken. Vanaf daar ben ik verder gaan meten en op basis daarvan, heb ik de tweede bestelling MDF gedaan. Ik heb bewust niet alles in één keer opgemeten en besteld, zodat ik zeker wist na het plaatsen van het eerste deel, dat de maten van het tweede deel bekend zijn. De derde en laatste bestelling was het latje boven de wasmanden en de ombouw van de wasmachine / droger. Uiteraard moest alles na montage nog geschilderd worden met RAL9016

Afmetingen van mijn DIY project

Lange wand: 428,2 x 92,5 (lxh) Korte wand: 139 x 102 (lxh) Ombouw: 160 x 87,5 x 72 (lxhxd)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Edwin en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

126,73 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken