Klantenservice

Hoe kunnen we je helpen?

Professioneel zaagwerk

Vanaf jouw zaaglijst gaan de afmetingen rechtstreeks door naar ons eigen geautomatiseerde machinepark met de productie. Dit zorgt ervoor dat we 100% controle hebben over de maatvoering en de kwaliteit. We leveren tot op de millimeter nauwkeurig. Jij stelt zelf de zaaglijst samen voor jouw doe-het-zelfproject of wij genereren volledig automatisch een zaaglijst wanneer je een meubel op maat besteld. Wij maken het zo makkelijk mogelijk. Via onze webshop bestel je eenvoudig het plaatmateriaal dat je nodig hebt. Vervolgens leveren wij het zaagwerk tot op de millimeter nauwkeurig op maat gezaagd voor je thuis. 

Controleer de afmetingen goed. Want wat jij besteld, zagen wij op maat. De productconfigurator geeft precies aan wat mogelijk is. Na het plaatsen van jouw bestelling gaan onze zaagspecialisten met jouw bestelling aan de slag. We gaan op een slimme manier met het plaatmateriaal om, zodat er een minimale hoeveelheid afval ontstaat. Vervolgens pakken we je bestelling netjes in en kan jij met jouw project aan de slag!

Start direct met bestellen

Diverse vormen en afwerkingen op maatProfessioneel op maat gezaagdRuim assortiment aan hout, plaatmateriaal en kunststofTot op de millimeter nauwkeurig met speciale afwerkingen