Klantenservice

Hoe kunnen we je helpen?

Professioneel zaagwerk

Jij stelt zelf de zaaglijst samen voor jouw doe-het-zelfproject. Wij maken het zo makkelijk mogelijk. Via onze webshop bestel je eenvoudig het plaatmateriaal dat je nodig hebt. Vervolgens leveren wij het zaagwerk tot op de millimeter nauwkeurig op maat gezaagd voor je thuis. 

Tijdens het bestellen van hout- en plaatmateriaal kun je je product configureren. Je kiest de vorm, geeft de afmetingen door en kiest optioneel één van de beschikbare randafwerking. Controleer je bestelling goed. Onze zaagspecialisten gaan namelijk met deze afmetingen aan de slag.

De productconfigurator geeft precies aan wat mogelijk is. Is een afwerking niet beschikbaar? Dan is de plaat(dikte) niet geschikt voor deze afwerking of zijn de afmetingen te klein om een afwerking op toe te passen.

Ben jij op zoek naar een andere vorm? We horen graag welke vorm dat is via ons contactformulier. We zijn dagelijks bezig met het verbeteren van onze webshop en product configurator. Wanneer er veel vraag is naar een bepaalde vorm, is de kans groter dat deze geïntroduceerd wordt. 

Na het plaatsen van jouw bestelling gaan onze zaagspecialisten met jouw bestelling aan de slag. We gaan op een slimme manier met het plaatmateriaal om, zodat er een minimale hoeveelheid afval ontstaat. Vervolgens pakken we je bestelling netjes in en kan jij met jouw project aan de slag!

Start direct met bestellen

Diverse vormen en afwerkingen op maatProfessioneel op maat gezaagdRuim assortiment aan hout, plaatmateriaal en kunststofTot op de millimeter nauwkeurig met speciale afwerkingen

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op een rij