Zwart eiken tv-meubel met TOSIZE Furniture, door Saskia

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Saskia

Saskia

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Saskia

Voor een wand in de woonkamer waren we op zoek naar een mooie vakkenkast waar ook de tv in verwerkt kon worden. Omdat we in de buurt wonen en de kasten graag in het echt wilden zien hebben we eerst een afspraak in de showroom gemaakt en samen de kast ontworpen. We twijfelden eerst nog over een wand vullende of wat smallere kast, maar zijn toch voor wat meer ruimte rondom de kast gegaan. We vonden direct het zwart eiken materiaal prachtig en de beste match bij ons thuis!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het is heel handig dat je kunt aangeven dat het vak van de tv minder diep wordt. We hebben gekozen voor een diepte van 20,0 cm en de tv in het vak opgehangen. Dat heeft goed uitgepakt! Nadat het bouwpakket thuis was geleverd zijn we aan de slag gegaan met het opbouwen van de kast. Dankzij de nummers op de planken en de duidelijke werkbeschrijving was dit heel goed te doen. We zijn super blij met het eindresultaat!

Afmetingen van mijn DIY project

H: 260,0 cm
B: 285,0 cm
D: 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

3472,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken