Klantenservice

Hoe kunnen we je helpen?

Verzendmethode en tarieven

Op deze pagina

Onze tarieven

Onze verzendkosten zijn opgesplitst in afhankelijk van de grootte en het gewicht van je bestelling: Kleine of lichte bestellingen worden per pakketpost met DPD verzonden en alle overige worden met een koeriersdienst bezorgd. De aangesloten koeriersdienst(en) in zijn:

  • Van de Hoef Logistiek

Alle genoemde bedragen zijn incl. BTW.

Verzending met pakketpost DPD

 
Orderbedrag > Gratis
Orderbedrag < en 1 pakket 14,95
Orderbedrag < en 2 - 4 pakketten 19,95

Over DPD

Wordt jouw bestelling ingedeeld voor verzending met DPD, dan wordt jouw bestelling als pakket verzonden. Wij maken een doos volledig op maat passend bij de afmetingen van het gezaagde materiaal zodat het niet schuift. Wij voorzien de panelen van beschermingsmateriaal en een buffer van karton. Zo ontstaat een mooie en goed beschermende verpakking! Het resultaat van ervaring en veel testen maakt dat we veel pakketten per week versturen met een zeer laag schadepercentage.

Verzending via onze koeriersdienst

Bestellingen met een grote of lange afmetingen, en/of hoog gewicht.

 
Orderbedrag > Gratis
Orderbedrag < 29,95

Over van de Hoef Logistiek

Het is praktisch niet haalbaar om grote en lange items hout- en plaatmateriaal per item in te pakken. Deze items versturen we op speciaal geprepareerde karren of op een pallet waarbij we alle items goed vastzetten. Hierbij maken we gebruik van beschermende middelen waar nodig, om het risico op schade tegen te gaan. De panelen worden zelf dus niet ingepakt, maar de kar is de bescherming. 

Uitzonderingen

  • We leveren niet op de waddeneilanden. In dat geval leveren we jouw bestelling graag op een adres op het vaste land.
  • Wij verzenden niet naar een postbusadres. Uit ervaring is gebleken dat de pakketten vaak te groot zijn, waardoor deze niet aangenomen kan worden.

Verzendmethodes

Wij leveren rechtstreeks vanuit onze eigen productie. De webshop kiest automatisch of jouw bestelling met DPD verstuurd kan worden of dat deze, vanwege de afmetingen of het gewicht, met een alternatieve transporteur geleverd wordt. Dit kan op verschillende locaties zoals bij jou thuis, op het werk of op een werkplaats. Bij het afrekenen komt de passende transporteur automatisch in beeld. 

Jouw bestelling wordt verstuurd met DPD als deze aan onderstaande voorwaarden voldoet:

  Pakketpost Koeriersdienst
Maximale lengte ≤ 156,0 cm 238,0 cm
Maximale plaatafmeting ~155,0 x ~50,0 cm** -
Maximaal gewicht 60,0 kg per bestelling     -
Maximum aantal pakketten 4 -

** Berekend op basis van een gordelomvang van 156,0 cm excl. verpakking. Gordelomvang = 2 × de hoogte + 2 × de breedte + 1 × de langste zijde van het pakket.

Inpakmethodes

Per transportmethode hebben we een speciale verzend- en inpakmethode ontwikkeld. Lees meer over hoe wij ervoor zorgen dat jouw bestelling goed verpakt wordt. 

Meer over onze inpakmethodes

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op een rij