Maak je eigen vakkenkast met TOSIZE Furniture, door Hanneke

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Hanneke

Hanneke

NL

Gemiddeld

2 minuten

Zelfontworpen vakkenkast trekt alle aandacht in de woonkamer

Wil je jouw interieur personaliseren? Volg het inspiratie-project van Hanneke, die met een op maat gemaakt design haar woonkamer transformeerde. Ontdek hoe je zelf een vakkenkast ontwerpt en realiseert die perfect bij jouw stijl en ruimte past.

Hanneke's eigen ontwerp en kleurkeuze

Hanneke heeft een op maat gemaakte vakkenkast ontworpen. De kast is samengesteld uit verschillende compartimenten die elk een eigen dimensie hebben, waardoor het geheel een unieke uitstraling krijgt. De eigen kleur die Hanneke heeft gekozen, helder wit, zorgt voor een frisse look die aansluit bij zowel moderne als traditionele interieurs.

De opbouw

De vakkenkast is opgebouwd uit verschillende secties, waarbij elke plank gepositioneerd is om zowel functie als vorm te optimaliseren. Dit is te zien op de foto's van het stap voor stap proces. TOSIZE.be heeft het hout op maat gezaagd, waardoor de montage vlot en precies verliep.

Voordelen van zelf maken

Door de vakkenkast zelf te maken, had Hanneke de vrijheid om de maten en materialen volledig naar wens aan te passen. Dit DIY-project illustreert hoe je met een beetje creativiteit en een budgetvriendelijke benadering een op maat gemaakte kast kunt realiseren die anders wellicht onbereikbaar zou zijn geweest.

De stijl van Hanneke's vakkenkast

Met haar zelfontworpen vakkenkast heeft Hanneke een minimalistische en moderne sfeer gecreëerd. De kast is strak, maar wordt door de asymmetrische indeling en de subtiele schaduweffecten een eyecatcher.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1419,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken