Jouw verhaal is €200,- waard

Klussen is natuurlijk het leukste wat er is en het wordt ook nog eens heel eenvoudig als je klust met TOSIZE.be
Ervaar het en deel op jouw blog

Inschrijven!

Bij OPMAATZAGEN.nl kun je hout, plaatmateriaal en maatwerk meubels tot op de mm nauwkeurig laten zagen. Bedenk je een leuk klusproject, dan voer je de maten in op de site, selecteer het materiaal en binnen de kortste keren heb jij het in huis. Zo kan iedereen wel klussen! Van hout kun je van alles maken, daarom zijn wij op zoek naar alle soorten bloggers en vloggers die een passende klus / DIY willen bedenken én erover willen schrijven/vloggen.

What’s in it for you?

Klussen is natuurlijk het leukste wat er is en het wordt ook nog eens heel eenvoudig als je klust met OPMAATZAGEN.nl. Dat moeten meer mensen weten! Heb jij een leuke klus in gedachten om weer te geven op jouw blog én social media kanalen? Stuur jouw project in, plaats je volledige bestelling en krijg tot €200,- van ons terug. Onze klantenservice is beschikbaar indien je vragen hebt. We maken er samen een leuk project van!

  1. Jij krijgt gratis materiaal t.w.v. van maximaal € 200,- voor de klus die je hebt voorgesteld en door ons is goedgekeurd. Meer bestellen mag uiteraard ook! Wij reageren binnen 2 werkdagen
  2. Na goedkeuring van je klus, kun je de bestelling zelf plaatsen via onze website www.OPMAATZAGEN.nl. Na ontvangst van je bestelling schrijf je binnen 1 maand een blog.
  3. Wij ontvangen een preview van het blogartikel (minimaal 500 woorden) en foto’s in hoge resolutie. We doen een kleine check op de informatie die beschreven staat over OPMAATZAGEN.nl. Wij reageren binnen 2 werkdagen.
  4. Na goedkeuring van je blog, kan je deze blog plaatsen en krijg je het orderbedrag met een maximum van € 200,- direct retour.

 

  • Krijgt tot 200,00 € terug

  • Jij promoot ons, wij promoten jou

Ben je net zo enthousiast als wij?

Vul dan onderstaand formulier in. Vergeet hierin niet je naam, jouw klus idee, social accounts en blog url te vermelden. We laten je binnen enkele werkdagen horen of we het klus idee kunnen realiseren. Bij een JA ontvang je een paar logische voorwaarden en kun je aan de slag met de bestelling. Na plaatsing van het bericht ontvang je direct het orderbedrag retour op jouw rekening. Let op: een eigen blog en/of social media kanaal met volgers is een vereiste voor een samenwerking.

Alle velden met een * zijn verplicht

Ons team

Wat kan je van ons verwachten?

Perfect gezaagd hout of plaatmateriaal om jouw klus tot een succes te maken. Zo heb je gegarandeerd leuke content én een afgeronde klus! Het orderbedrag ontvang je direct retour na publicatie van het bericht. Echt!

Binnen 2 dagen reactie op je voorstel

Binnen 2 dagen reactie op je voorstel

Een budget van 200,00 €

Een budget van 200,00 €

Gratis thuisbezorgd

Gratis thuisbezorgd

Alles binnen 2 maanden geregeld

Alles binnen 2 maanden geregeld

Publicaties van andere influencers

Jouw klus idee kan een ander inspireren. Doe je mee?

Ik wil mij inschrijven!