DIY Maquettes voor Mobiele Presentatie, door Mark

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Mark

Mark

BE

Gemiddeld

2 minuten

De opbouw van het project

De maquettes zijn opgebouwd uit MDF Gegrond 18 mm, wat zorgt voor een strakke en stevige basis. De panelen zijn op maat gezaagd door TOSIZE.be. Elke maquette bestaat uit een rechthoekige kast met wielen aan de onderkant voor mobiliteit. De bovenkant van de maquette is voorzien van een verhoogd paneel, wat zorgt voor een betere zichtbaarheid tijdens presentaties.

Kleur en afwerking

De kasten zijn wit geverfd, wat ze een moderne en professionele uitstraling geeft. Dit kleurenschema zorgt ervoor dat de maquettes in vrijwel elke omgeving passen. De randen van de panelen zijn licht opgeschuurd en voorzien van een natuurlijke houtkleur, wat een mooi contrast geeft met het wit van de kasten.

Unieke details

Wat deze maquettes uniek maakt, is de combinatie van functionaliteit en esthetiek. De verhoogde panelen bieden niet alleen extra ruimte voor presentatieonderdelen, maar geven de maquettes ook een imposante uitstraling. Daarnaast zijn de kasten voorzien van wielen, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in verschillende ruimtes, zoals kantoren, klaslokalen of tentoonstellingsruimtes.

Voordelen van zelf maken

Het zelf maken van deze maquettes biedt talloze voordelen. Allereerst heb je volledige flexibiliteit qua maatvoering. Je kunt de afmetingen aanpassen aan jouw specifieke behoeften en ruimte. Daarnaast kun je zelf de materialen kiezen, wat je de vrijheid geeft om te experimenteren met verschillende soorten hout en afwerkingen. Dit maakt het project niet alleen uniek, maar ook budgetvriendelijk. Door het hout op maat te laten zagen door TOSIZE.be, bespaar je tijd en zorg je voor een perfecte pasvorm van alle onderdelen.

Voordelen van de gebruikte houtsoorten

MDF Gegrond 18 mm

MDF Gegrond 18 mm is een goede keuze voor dit project vanwege de voordelen. Het materiaal is zeer stabiel en gemakkelijk te bewerken, wat zorgt voor strakke en precieze afwerkingen. Daarnaast heeft MDF een glad oppervlak dat ideaal is voor schilderen, waardoor de maquettes een professionele uitstraling krijgen. Het gegronde MDF zorgt ervoor dat de verf goed hecht en de kasten er netjes uitzien.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Mark en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

141,67 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken