TV vakkenkast met TOSIZE Furniture en zelf aangebrachte spots, door Stephan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Stephan

Stephan

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Stephan

Deze kast hebben we opmaat gemaakt tussen de koof en vloer. Achteraf best een klus om het passend te krijgen. Advies hou 5cm ruimte met plafond, is een stuk makkelijker. Maar zo met de verlichting en dezelfde kleur als we op de muur hebben gebruikt is het eind resultaat erg mooi geworden. Vak verdeling voor wat kust objecten gecombineerd met de tv en de kastruimte er onder is handig omdat zo alle elektronica is weggewerkt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Na ontvangt van het pakket, wat keurig verpakt was, aan de slag gegaan. We hadden helaas niet genoeg ruimte om en goed op de juiste volgorde te leggen. Gelukkig is alles goed gemarkeerd en zijn we begonnen. Neem goed de tijd en er zit klein beetje spelling in dus let op dat je het goed op elkaar laat aansluiten, dan heb je minder naatjes en dat is mooier. Al met al in paar uurtjes in elkaar gezet. En kast is mooi geworden. Nog Philips Hue verlichting geplaatst.

Afmetingen van mijn DIY project

250,0 cm en 247,0 cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1528,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken