Levertijden

Ga snel door naar de sectie van jouw voorkeur:

Meer over onze service

We helpen je graag

We leveren ons hout en plaatmateriaal vanaf  werkdagen thuis. Je bestelling sneller nodig? Kies voor een express levering waarbij we al vanaf enkele werkdagen leveren. Lees hieronder hoe onze levertijden werken.

Hout en plaatmateriaal

Wij leveren al ons op maat gezaagde hout en plaatmateriaal standaard vanaf 5-9 werkdagen bij je thuis. Sneller nodig? Kies dan voor één van onze express leveringsopties. 

  • werkdagen - Hardlopers; grootste gedeelte van ons assortiment
  • 5 werkdagen - Hardlopers; grootste gedeelte van ons assortiment
  • 5-9 werkdagen - Standaard
  • 10-20 werkdagen - Speciale plaatmaterialen

Snelheid toeslag

Wanneer je jouw product eerder geleverd wilt hebben dan de standaard aangegeven optie, wordt er een snelheid toeslag in rekening gebracht. Lees hier meer over de verzendkosten.

Meubels

Maatwerk meubels kunnen we al vanaf 10 werkdagen bij je thuis bezorgen. 

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op een rij

Kies in de checkout de gewenste levertijd. Dit kan al vanaf 3-4 werkdagen.

Nadat je een bestelling bij ons hebt geplaatst ontvang je automatisch een orderbevestiging per e-mail. In deze bevestiging staat aangegeven wanneer je het pakket kan verwachten. Dit kan binnen een bereik van dagen zijn of een specifieke leverdatum. Dit is afhankelijk van het gebied waarin je woonachtig bent. Heb je deze e-mail niet ontvangen? Kijk dan ook in de map met ongewenste mail.

Op de dag dat jouw bestelling is overgedragen aan onze transporteur, ontvang je ‘s avonds per e-mail een track & trace code of een tijdsindicatie wanneer jouw pakket bezorgd wordt. Nadat je pakket door onze transporteur in behandeling is genomen, is je track & trace code actief geworden en kun je jouw pakket volgen.

België

Let op: onze transporteur Van de Hoef Logistiek bezorgt niet dagelijks in België. Bezorging door Van de Hoef Logistiek in België is daarom op afspraak. Zodra jouw bestelling is overgedragen aan onze transporteur, nemen zij contact met je op een om definitief levermoment in te plannen.

We doen ons uiterste best je bestelling op tijd te laten bezorgen maar helaas hebben wij geen invloed op het proces van onze transporteur.