Van MDF een radiator ombouw gemaakt, door Henk

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

H.

H.

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Eerst een leuk ontwerp zien te vinden voor de radiator in de hal. Dan bepalen welke afmetingen voor dit project gekozen moeten worden. Eerst wilde ik de “spijlen” 4 cm breed maken, maar bij de bestelling bleek dat de minimale breedte 5 cm moest zijn. Het ontwerp moest dus aangepast worden. Alle benodigde delen in het systeem gezet en besteld. Gekozen voor 18 mm MDF blank.

Radiator ombouw met MDF

Het pakket hout delen was goed verpakt en zag er perfect gezaagd uit. Op internet zag ik hoe je simpel hout delen aan elkaar kunt schroeven met behulp van de CanDo schroefverbinder. Deze aangeschaft en bleek een perfecte mogelijkheid om onzichtbaar hoek verbindingen te kunnen maken. Ook delen in elkaars verlengde konden zo geschroefd worden. Perfect met wat lijm ertussen. Nu eerst de radiator ombouw nog opschuren en aflakken. Maar de verfwinkel is vanwege Corona gesloten. Dus nog even geduld.

Het was een leuke klus en vooral ook gemakkelijk door de prima op maat gezaagde delen. Ik denk er al weer over om een kastje te ontwerpen voor achter het bed met daarin verzonken een tv....

De afmetingen van de radiator

104,0 x 94,0 x 19,0cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van H. en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

94,92 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken