DIY radiator ombouw voor in de hal, door Kees Jan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

C

C

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een radiatorombouw voor de radiator in de hal. Op deze manier is de radiator uit het zicht en is een plank gecreëerd om sleutels en kleinigheden op te leggen. De openingen aan de voorkant van de radiator zijn daar voor het doorlaten van de warmte.

Radiator ombouw op maat

Het gebruikte MDF was grotendeels op maat gezaagd. Dit zorgt ervoor dat alles strak is en scheelt zaagwerk. De verschillende afmetingen van de latten/planken MDF had ik allemaal een naam gegeven welke met sticker op de planken staat aangegeven. De hoekjes voor de plint aan de onderkant van de radiatorombouw zijn met een decoupeerzaag eruit gehaald. Het overgrote deel van de MDF verbindingen zijn met deuvels gedaan. Het werken met deuvels was een 1e keer voor mij maar beviel erg goed en was leuk om te doen. Toen het geheel met deuvels in elkaar zat is met enkele schroeven uit het zicht de radiatorombouw nog vaster gezet.

De afmetingen van de ombouw

140,0*30,0*95,0cm: De radiatorombouw heeft een hoogte van 95,0cm. De diepte is maximaal 30,0cm en de breedte is 140,0cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van C en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

81,59 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken