Radiator ombouw + schot-deurtjes op zolder van MDF, gemaakt door Erik

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Erik

Erik

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Radiator ombouw en deurtjes voor het schot op zolder. Het project bestaat uit 8 deurtjes van 50 cm. Uiteindelijk de ombouw gemaakt met stroken van 125 cm.

Radiator ombouw op maat

Tijdens Corona was er op het moment geen mogelijkheid tot het halen van hout bij de grotere bouwmarkten. Dus wij op zoek naar een goede oplossing. En kwamen op deze manier bij jullie terecht ! Via de website was het ideaal om alles samen te stellen.
Het project heb ik zelf gerealiseerd. Samen met mijn vrouw hebben we alles bedacht en uitgemeten. Alles is hebben wij dus zelf gemonteerd en opgehangen. De laatste puntjes op i moeten nog worden gerealiseerd, maar tot nu toe zijn wij er blij !

De buitenmaten van het project

De totale lengte is ongeveer 560,0

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Erik en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

253,66 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken