Een prachtige kast met vakken van MDF als radiatorombouw, door Ellen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

ellen

ellen

NL

Makkelijk

2 minuten

Ellen laat in dit DIY project zien hoe ze zelf een prachtige en functionele radiatorombouw heeft gemaakt. Voor deze klus heeft ze MDF panelen in een dikte van 38mm op maat besteld. Lees meer over haar aanpak en ervaring hieronder.

Omschrijving van Ellen

In de hal hing een lelijke radiatorombouw. De radiator gebruikten we nooit maar we wilden hem toch behouden. We hebben zelf een vakkenkast gemaakt die tevens de radiator verbergt. Ik wilde graag dat de kast gemetseld leek, daarom heb ik ervoor gekozen om dik mdf te kopen en dit met krijtverf te verven. De kast loopt helemaal door tot aan het plafond. De afdekplaat kan los geschroefd worden als we bij de raditor moeten kunnen komen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Van blank mdf 38 mm hebben we errst een ombouw gemaakt. De vakken zijn niet symmetrisch maar los verdeelt zodat er een speels effect ontstaat. Daarna geplamuurd, gekit en geverfd met krijtverf. In het vak van de radiator kwam regelwerk. We hadden nog multiplex thuis leggen, dat we er tegenaan hebben gezet. We hebben de plaat afgewerkt met afdeklatjes zodat de schroefgaten verborgen zijn en we er in geval van nood nog altijd bij kunnen.

Afmetingen van mijn DIY project

240,0 x 99,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van ellen en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

115,45 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken