Radiatorombouw met brede vensterbank, door Guido

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Guido

Guido

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Voor in de woonkamer hebben we een radiatorombouw gemaakt, met daarbovenop een brede vensterbank. Zo is de lange radiator minder in zicht, en kunnen we lekker genieten van de zon op de verbrede vensterbank.

Radiator ombouw én vensterbank op maat

1) Alle platen en latten op maat gezaagd (kozijnen lopen helaas niet recht bij ons, dus moesten zelf nog precies opmaat zagen)

2) De mdf platen en de vurenhouten in de randsealer gezet (randen) en de boven en onderkant behandeld met rigo sklyt lak.

3) De latten op de constructlatten gelijmd en aan achterkant met een schroef aan elkaar vastgezet. construct geplaatst op de plek waar het moest komen. Achter het construct aan weerszijden een stuk hout aan de muur gelijmd met montagekit, deze is met een hoekbeugel tegen het construct geschroefd. Vensterbankplaten op de plek gelegd. Planken niet vastgemaakt met kit of lijm, zodat we planken nog weg kunnen halen om te stofzuigen wanneer nodig ;)

De afmetingen van het project

43,0 cm diep en 280,0 cm lang.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Guido en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

647,99 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken