Twee keer strakke radiatorombouw met MDF, door Nisette

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Nisette

Nisette

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Twee ombouwen voor radiatoren in een slaapkamer en een studeerkamer. Eén ombouw gecombineerd met de vensterbank. Zo komt de vensterbank iets verder de ruimte in.

Radiator ombouw keer twee!

Allereerst de maten goed opgenomen. De vensterbank bleek niet recht te lopen, dat maakte het iets ingewikkelder. Vervolgens een tekening gemaakt in sketch-up waarna ik op OPMAATZAGEN.nl de planken heb besteld. Vervolgens heb ik de planken geschuurd, in de grondverf gezet (twee keer). Als derde de koof in elkaar gezet en geïnstalleerd over de radiator. De randen worden nog afgekit. En als laatste worden de koven nog afgelakt voor een strak resultaat.

De afmetingen van de ombouw

circa 150,0 breed, 60,0 cm hoog en 30,0 centimeter diep.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Nisette en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

166,94 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken