DIY radiatorombouw van Multiplex populieren latjes, door Melissa

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Melissa

Melissa

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Ik heb een radiatorombouw gemaakt van houten latjes. De ombouw hangt met haken aan de radiator en kan dus makkelijk ook weer verwijderd worden.

Radiatorombouw met houtlook

Ik heb twee lange latten gebruikt van 225,0 cm breed en minimaal 12,0 cm hoog. Hier heb ik 4 haken aan bevestigd. Vervolgens heb ik alle latjes die ik op maat heb besteld, 4cm breed per latje, verticaal op de lange latten bevestigd met schroeven. Goed meten dat ze allemaal op gelijke hoogte zitten, zodat hij mooi strak oogt. En spreiders gebruiken, zodat er tussen elk latje dezelfde opening zit. De warmte moet tenslotte nog wel de kamer in kunnen. Aan allebei de kanten de verticale latjes iets buiten de breedte van de lange latten beginnen, zodat je deze aan de zijkant niet ziet. En klaar is Kees.

 

Bekijk het project ook op de Instagram pagina van Melissa!

De afmetingen van de ombouw

225,0 cm breed en 55,0 cm hoog.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Melissa en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

185,50 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken