Ombouw radiator MDF, door Brian

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Brian

Brian

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Ik heb een ombouw gemaakt met vensterbank om de radiator te bedekken. De ombouw is gemaakt van een balkenconstructie en platen MDF. De ombouw is helemaal geverfd met lakverf

Ombouw met vensterbank

Ben begonnen met een tekening te maken op schaal. Nadat ik alles op heb gemeten en heb getekent, kon ik alles bestellen wat ik nodig had.

Eerst heb ik een frame gemaakt van balken 44,0*44,0 cm. Dit frame heb ik waterpas gemaakt en bevestigd met spijkerpluggen aan de wanden. Daarna heb de platen MDF met schroeven bevestigd aan het frame. Na dat alles platen bevestigd waren, ben ik alles gaan plamuren en schuren. Zodat alles mooi glad is. Daarna kon ik gaan schilderen, eerst 2 keer geverfd met grondlak voor MDF. En als laatste nog 1 keer afgelakt met lakverf (wolkengrijs)

Ombouw van MDF blank

293,2 cm* 44,0 cm * 60,2 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Brian en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

187,94 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken