Een zelfgemaakt uitklapbaar bureau multiplex Okoumé, door Erwin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Erwin

Erwin

NL

Makkelijk

1 minuut

Je hebt functionele, mooie en slimme DIY projecten. Het project van Erwin heeft dit allemaal! Door op een slimme manier zijn radiator weg te werken heeft hij ook nog een handig uitklapbaar bureau gemaakt. Door het gezaagde multiplex online te bestellen kon hij direct aan de slag. En wat een prachtig resultaat is het geworden!

Omschrijving van Erwin

Uitklapbaar bureau. Bekisting gemaakt om de radiateur heen, met als optie om een uit te klappen tot bureau. Onderste plank is met magneten bevestigd en kan verwijderd worden om meer voetruimte te creëren.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Planken opgemeten en besteld. Besloten om voor Okoumé te gaan vanwege de mooie nerven in de planken. Bekisting gemaakt van simpel hout en daarna de planken en scharnieren bevestigd. Vervolgens de planken geschuurd en voorzien van kleuring en vervolgens laagje vernis. Daarna het geheel gemonteerd en de finishing touch gedaan qua stellen van de scharnieren en passing van de montage. Resultaat is een strakke bekisting om de radiateur en een optie om een mooie werkplek te creëren in een kleine ruimte. Bij plat klappen krijg je de ruimte weer terug.

Afmetingen van mijn DIY project

74,0 cm hoog
24,0 cm diep
140,0 cm breedte

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Erwin en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

106,93 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken