Klantenservice

Hoe kunnen we je helpen?

Onze showroom (TOSIZE Furniture)

Kom langs in onze showroom om de TOSIZE Furniture kasten in het écht te bewonderen. Elke woensdag- tot en met vrijdagmiddag (13:00 - 17:00) zijn we geopend. Je kan binnen komen lopen zonder afspraak! Onze specialisten zijn beschikbaar voor vragen, maar je kan ook zelf de vakkenkasten zien, voelen en ontdekken. 

Meer informatie over:

Over de showroom

We hebben verschillende kasten en voorbeelden beschikbaar in onze showroom. Onze showroom is enkel geopend voor TOSIZE Furniture. Wij geven geen advies over andere klusprojecten, plaatmaterialen of projecten die niet binnen het TOSIZE Furniture concept passen. Een vraag over ander materiaal? Stuur je vraag in via ons contactformulier.

Inloop zonder afspraak

Kom langs in onze showroom om de TOSIZE Furniture kasten in het écht te bewonderen. Elke woensdag- tot en met vrijdagmiddag tussen 13:00 en 17:00 zijn we geopend en kan je inlopen zonder afspraak. Onze specialisten zijn beschikbaar voor vragen, maar je kan ook zelf de vakkenkasten zien, voelen en ontdekken. Bekijk hier onze openingstijden op feestdagen.

Voorbeeld kasten

Klik op de afbeelding voor meer informatie over deze kasten.

Showroom TOSIZE buffetkastShowroom TOSIZE cinewall Showroom TOSIZE bureauShowroom TOSIZE wallcabinets

Meer informatie over deze kasten

Veelgestelde vragen

Klik op de vraag voor meer informatie:

Bekijk alle veelgestelde vragen

Adres en routebeschrijving

De Schutterij 26
3905 PL Veenendaal
Nederland
(gratis parkeren)

Routebeschrijving