Radiatorombouw en boekenkast van eikenhout, door Petra

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Petra

Petra

NL

Uitdagend

1 minuut

Omschrijving

Prachtige radiatorombouw en boekenkast in 1 meubelstuk van eikentimmerpanelen met ingebouwde lichtstip. Het geheel geeft een moderne en rustige uitstraling aan de woning. Naar eigen ontwerp gemaakt.

Op maat gemaakte radiatorombouw, plus boekenkast

Het ontwerp is bedacht met een raamwerk waaraan de latjes zijn opgehangen. Dit was een meesterlijke klus. Met een mal zijn de latjes op dezelfde hoogte bevestigd. Geen gezicht natuurlijk als deze latjes Schots en scheef staan. Vervolgens is de vensterbank uitgevuld en waterpas toegepast. De zijwand van de boekenkast is opgebouwd uit MDF. Ook hier is het waterpas werken uiterst belangrijk. De planken zijn met mooie rvs planken dragertjes bevestigd in de mdf panelen. Zo kunnen de eiken houten planken netjes en stevig worden gedragen door het geheel.

De afmetingen van het project

Breedte 250,0 x 50,0 radiatorombouw
Hoogte 240,0 x 50,0 boekenkast

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Petra en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1932,76 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken