Radiator ombouw op maat van MDF, door Frank

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Frank

Frank

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Al een geruime tijd zitten wij thuis in de woonkamer naar een lelijke radiator te kijken. In dit projectje heb ik een radiator ombouw gemaakt van op maat gezaagde MDF platen.

DIY: Radiator ombouw

Ik ben niet echt een klusser dus leek het me geen goed idee om het project uit de losse pols te doen. Ik heb schetsen op schaal gemaakt waarin alle houten delen precies waren uitgetekend en uitgerekend. Dit heb ik gedaan voor verschillende aanzichten om er zeker van te zijn dat alle maten correct waren. Toen heb ik alle benodigdheden besteld. Toen het hout binnen was ben ik begonnen met de MDF platen zoals beschreven op de schetsen met houtlijm op elkaar te lijmen. Vervolgen heb ik het MDF 2x met randsealer gegrond om volgens af te lakken. Als laatste de aluminium platen er ingeschroefd. (schroeven niet te vast zetten want het aluminium en MDF moeten kunnen werken.)
Dit projectje was terug kijkend een erg eenvoudig klusje 😊

De afmetingen van het project

Lengte 240,0 cm
Breedte 45,0 cm
Hoogte 53,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Frank en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

154,77 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken