Banken

Wil je graag een bank zelf maken? Een heel leuk project! Met op maat gezaagd hout kun je zelf een mooie houten bank maken die perfect past bij jouw interieur. Nog niet zeker hoe je een houten bank op maat kan maken? Wij helpen je graag verder. Onze klussers hebben met ons op maat gezaagd al meerdere DIY banken gemaakt en gedeeld. Hieronder zie je verschillende banken op maat die jou kunnen inspireren voor jouw project!

Bank op maat

Als je een bank op maat wilt maken is het belangrijk dat je eerst een goed idee hebt over hoe je de bank gaat gebruiken. Wil je een eettafel bank maken bijvoorbeeld? Dan is een hoge en rechte zitting belangrijk. Wil je een bank maken voor in de gang? Dan moet hij niet te diep zijn. Wil je zelf een zitbank maken? Dan is een lagere zitting waar je achterover in kunt leunen juist weer een aanrader.

Eettafel bank maken

Door zelf een eettafel bank te maken creëer je meer ruimte aan de eettafel. Stoelen kunnen soms onnodig veel ruimte innemen aan tafel, zeker als je met kinderen aan tafel zit. Door zelf een eettafelbank op maat te maken, maak je niet alleen optimaal gebruik van het oppervlak van jouw eettafel, je kunt dan ook je bank voorzien van andere handige snufjes. Extra opslag onder de zittingen is bijvoorbeeld een populaire toevoeging aan een zelfgemaakte eettafel bank op maat.
 

Wat voor bank maak jij? Laat je inspireren door onze projecten hieronder en ga aan de slag!