Ombouw zwart MDF voor radiatoren, door Ria

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Ria

Ria

NL

Gemiddeld

1 minuut

In dit project toont Ria hoe ze haar radiatoren een upgrade heeft gegeven met op maat gemaakte zwarte MDF ombouwen. Deze functionele en stijlvolle toevoegingen dragen bij aan de algehele uitstraling van haar interieur, terwijl ze ook een praktische oplossing bieden voor het verbergen van de radiatoren.

Omschrijving van Ria

We hebben een ombouw voor de radiator aan de voorzijde en achterzijde gemaakt.deze hebben we gemaakt van de zwarte MDF deze is door en door dus geen last van beschadigingen die er door komen van een andere kleur

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben eerst de radiatoren opgemeten. Ze zijn beiden verschillend qua hoogte: de vier staanders zijn 10 cm breed, de leggers zijn 15 cm breed. We hebben ze aan de achterzijde geschroefd en onder de bestaande vensterbanken gezet. Aan de zijkanten zit ook een staander van 10 cm breed. De tussenmaat van de leggers is een duimstok dikte, en het moet natuurlijk zuiver haaks zijn.

Afmetingen van mijn DIY project

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ria en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

244,83 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken