Een ombouw maken voor markiezen, door Remco

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Remco

Remco

NL

Makkelijk

1 minuut

Samenvatting

Heb jij ook een nieuwe ombouw nodig voor je markiezen? Met een beetje hulp van TOSIZE.be heeft hij het klusproject geheel zelf aangepakt en als resultaat heeft Remco een vernieuwde ombouw. Lees hier hoe Remco zijn project verder heeft aangepakt!

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Ik moest een nieuwe ombouw voor de markiezen hebben. Dit wilde ik zelf doen. De oude planken heb ik er af gehaald en opgemeten. Omdat de verticale planken verspringen, kon ik deze niet zelf zagen. Dus heb ik een tekening naar TOSIZE.com gestuurd, en hebben we meermalen contact gehad. Daarna wisten ze precies wat ik wilde, en zijn ze, met het verspringen erin, gezaagd. Precies volgens tekening! Ik heb vervolgens de hoeken nog zelf rond gezaagd, en ze waren klaar om te schuren, gronden, af te lakken en op te hangen. Omdat het precies dezelfde maat was, kon ik de ombouw op dezelfde beugels terug hangen. Beugels wel even gelakt natuurlijk. Mede doordat TOSIZE.com deze verspringen wél kon zagen, kon ik het verder zelf doen.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Remco en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

173,52 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken