Hal renovatie met Multiplex Berken, door Hans

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Hana

Hana

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving

Ik heb een kast om de meterkast, een opbergmeubel voor de schoenen, een hoedenplank, en een garderobe stang gemaakt. Ik heb hiervoor multiplex planken gebruikt.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Ik heb niet veel ervaring met klussen en heb normaal een kantoorbaan. Het was dus een beetje uitvogelen. Waarschijnlijk had een ervaren timmerman het anders aangepakt.

Ik heb eerst een ombouw om de meterkast gemaakt. Aangezien er weinig plek was om de kast te maken heb ik ervoor gekozen om de kastdeurtjes in de kast te zagen. Liever had ik normale scharnieren gemaakt, maar er was geen ruimte en ik had geen frees om de scharnieren in te frezen.
Vervolgens heb ik het opbergmeubel gemaakt met de bestelde planken. Ik heb zo veel mogelijk gebruikgemaakt van deuvels om geen schroefgaten of latjes in het zicht te hebben. De planken heb ik gegrond en gelakt. De hoedenplank steunt o.a. op de gouden steigerbuis. Ik heb de plank afgewerkt met een sierlijst.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Voor het opbergmeubel en de hoedenplank heb ik multiplex planken van 30 mm dik besteld en verder op maat gezaagd (aangezien mijn huis niet helemaal recht is).
De buitenlaag van het opbergmeubel is 145,0 cm breed en 60,0 cm hoog.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Hana en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

854,53 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken