Boeiboord renovatie met zwart HPL plaatmateriaal op maat, door Koen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Koen

Koen

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Heb jij net zoals Koen last van een boeiboord die rot is? Bij TOSIZE.be kan je ook op maat gemaakte Trespa platen laten maken. Dit plaatmateriaal is ideaal om er een boeiboord van te maken, want Trespa is namelijk beschermd tegen onder andere vocht. Dat is écht handig.

Omschrijving van Koen

Het verwijderen van het oude verrotte boei boord. Deze is vervolgens vervangen door een net exemplaar van Trespa. Deze was eenvoudig in het nog goede balkhout erachter te bevestigen.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Door eerst het materiaal op te meten en in te kopen. Vervolgens heb ik het oude boeiboord voorzichtig verwijdert om te voorkomen dat het balkhout erachter zou beschadigen. Het balkhout hierachter bleek in goede conditie en bood de basis voor het nieuwe Trespa boeiboord. Deze had ik op maat besteld en was dan ook exact de afmeting die ik nodig had. Vervolgens heb ik deze netjes voor geboord en met de juiste schroeven opgehangen. Dit alles op het bestaande balkhout.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

27,0 cm X 175,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken