Koof en haardombouw, door John

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

John

John

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Kijk eens wat een indrukwekkende koof en haardombouw John maakte. Hij gebruikte MDF Lakdraag om het tot een strak en vlak geheel te maken. Hij werkte het af door de randen voor te behandelen en het MDF te schilderen in de gewenste kleur. Laat je inspireren door het ontwerp van John en start zelf ook met een mooie klus!

Materiaalkeuze

Er zijn eindeloos veel materialen waar je uit kunt kiezen. Elk materiaalsoort heeft eigenschappen die het product uniek maken en waardoor het wel of niet geschikt is voor jouw klus. Bij TOSIZE.be nemen we je het zaagwerk uit handen, zodat jij direct kunt starten met de opbouw van de klus. Of het nu plaatmateriaal met een randafwerking is zoals verstek, of een speciale vorm. Wij zagen het graag! En op de millimeter nauwkeurig.

John over TOSIZE.be

De mening van onze klanten vinden we heel belangrijk. We nemen feedback serieus, want we willen het elke dag een beetje beter maken. John beleefde de samenwerking met TOSIZE.be zo: “Het materiaal werd op tijd geleverd en perfect op maat en in verstek gezaagd. Feilloos te verwerken voor een koof en open haard ombouw.”

Ook aan de slag? Start hier!

Afmetingen van mijn DIY project

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van John en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

561,58 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken