Standbeeldsteun, door Benjamin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Benjamin

Benjamin

FR

Bovengemiddeld

1 minuut

Bent u op zoek naar ondersteuning? Doe het zelf zoals Benjamin deed! Wanneer u op zoek bent naar een op maat gemaakte houder, kan het lastig zijn om deze online te bestellen. Maar je hoeft er niet heel goed in te zijn om er zelf een te maken! Laat u inspireren door het ontwerp en enthousiasme van Benjamin en maak in de toekomst uw eigen stands op maat. Lees je dit?

Beschrijving van Benjamin

Ik wilde het model zo vastzetten dat het rechtop zou staan, maar de bevestiging zou bijna onzichtbaar zijn. Daarom kwam ik op het idee van een steun die zowel esthetisch als ergonomisch was!

Hoe ik dit project heb afgerond

Ik heb met de hand een schets gemaakt die ongeveer klaar was om te schalen en vervolgens ging ik naar TOSIZE.be om de afmetingen van de MDF- en plexiglaspanelen in te voeren die ik nodig had! Vervolgens kwam alles op maat thuis en supergoed verpakt. Ik heb toen gewoon gemonteerd, gelijmd en geschroefd... Snijden was niet nodig, want ze waren perfect! En tenslotte het schilderen en het resultaat, zoals ik had verwacht.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

38,0 × 40,0 × 71,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Benjamin en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

98,15 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken