Keuken- en servieskast op maat van zwart MDF, door Henk

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Henk

Henk

NL

Gemiddeld

2 minuten

Met de kast van Henk zijn de verwarmingsbuizen mooi weggewerkt. Hij is aan de slag gegaan met zwart MDF wat een mooi en legt stap voor stap uit hoe hij dit heeft gedaan. Je kunt in een paar simpele stappen een mooie kast maken waar je veel profijt van hebt. Je verbergt de minder mooie plekken of in dit geval buizen en het biedt je extra opbergruimte! 

De keukenkast op maar door Henk

Om de witte verwarmingsbuizen in de kamer weg te werken, kwamen we op het idee om er een kast omheen te bouwen van zwart MDF.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Om te beginnen heb ik, voordat ik bij TOSIZE.be de planken bestelde, op papier een tekening gemaakt van de kast. Eerst de bodem van de kast voorzien van pootjes. De twee zijwanden met klossen aan de muur bevestigd en op afstand een tussenplaat bevestigd om de witte verwarmingsbuizen weg te werken. De bovenkant en legplanken bevestigd met latjes. De 4 deuren voorzien van scharniergaten. De kast, tussenwand, planken en de deuren twee maal geschilderd. De deuren voorzien van scharnieren en de deuren net zo lang stellen totdat het naar mijn zin was. De deuren voorzien van kleine knoppen, om ze te openen. Even drukken tegen de deur en door de scharnieren sluiten ze vanzelf.

Afmetingen van mijn DIY project

Hoogte 228,0 cm breed 80,0 cm diep 47,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Henk en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

444,80 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken