Zelfgemaakte speaker omhuizing, door Bas

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Bas

Bas

NL

Gemiddeld

2 minuten

Bas heeft met MDF Blank een speaker omhuizing gemaakt. Hij heeft alles op maat laten zagen en zelf de uitsparingen gemaakt voor de onderdelen. Benieuw naar het resultaat? Lees hier meer!

De speaker omhuizing van Bas

De speaker omhuizing van Bas is gemaakt van meerdere stukken MDF Blank. Deze onderdelen heeft hij op maat laten zagen bij TOSIZE.be. Daarna heeft hij zelf de uitsparingen voor de speakers gemaakt. De omhuizing van MDF Blank heeft hij vervolgens in een koffer geplaatst, zodat hij zijn speaker gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen. Handig toch?

Wat is MDF Blank?

Bas heeft MDF Blank gebruikt voor zijn speaker omhuizing. MDF Blank is de standaardvariant van MDF en is op heel veel manieren af te werken. MDF wordt gemaakt van heel veel kleine houtvezels die verlijmd worden met een hars en samengeperst worden tot een plaat. Omdat MDF niet van massief hout is gemaakt splintert het niet bij zagen en vrezen, wat ideaal is bij het maken van de uitsparingen van de speakers! Meer weten over MDF? Bekijk dan deze video.

 

Het eindresultaat

Het eindresultaat van Bas is een draagbare speakerset die hij helemaal zelf heeft gemaakt! Doordat de omhuizing gemaakt is van MDF Blank zijn de uitsparingen makkelijker in te frezen dan bij massief hout, met een beter resultaat als gevolg. De koffer die Bas heeft gebruikt zorgt ervoor dat zijn speakerset wel tegen een stootje kan en dat hij hem overal naartoe kan meenemen. We hopen dat je er lang plezier van mag hebben Bas!

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Bas en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

57,63 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken