Vaste kasten met schuifdeuren in meerlaags vuren, door Jeroen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jeroen

Jeroen

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Unieke vaste kasten door Jeroen

Heb je er ooit aan gedacht om je vakantiewoning die unieke touch te geven met zelfgemaakte vaste kasten? Jeroen heeft dit inspirerende project tot leven gebracht in Paviljoen Esch, waarbij het gebruik van meerlaags vuren hout en schuifdeuren het middelpunt vormen van zijn DIY-project. Dit is de perfecte manier om te zien hoe op maat gemaakte opbergruimtes niet alleen functioneel, maar ook stijlvol kunnen zijn.

Natuurlijke uitstraling met meerlaags vuren

In zijn vakantiewoning heeft Jeroen een kalme en natuurlijke sfeer gecreëerd met vaste kasten van meerlaags vuren, een houtsoort die warmte en rust uitstraalt. Het hout, zorgvuldig op maat gezaagd door TOSIZE.be, omvat een zichtbare houtstructuur en knoesten die bijdragen aan het unieke karakter. De kasten vullen de ruimte met hun naadloze integratie en geven een georganiseerd geheel, perfect voor wie het meeste uit de binnenruimte wil halen.

Efficiënte schuifdeuren

De schuifdeuren van de kasten zijn een slimme oplossing voor beperkte ruimtes, zoals vaak gevonden in vakantiewoningen. Ze besparen ruimte en geven daarbij een moderne uitstraling aan de ruimte. Bovendien, doordat de schuifdeuren op maat zijn, passen ze perfect in het interieur van de woning. Jeroen's keuze voor strakke handgrepen draagt bij aan de gestroomlijnde en functionele stijl.

Opbergruimte op maat

De binnenkant van de kasten is net zo indrukwekkend als de buitenkant. Planken en compartimenten bieden opbergruimte voor allerhande spullen, van kleding tot keukengerei, en kunnen eenvoudig aangepast worden aan je specifieke behoeften. Deze op maat gemaakte oplossing is een duidelijke demonstratie van hoe flexibiliteit en vrijheid in design en materiaalkeuze een wereld van verschil kunnen maken voor je interieur.

Het voordeel van zelf maken

Dit project toont de voordelen aan van zelf meubels maken. Jeroen had de vrijheid om de exacte maatvoering te bepalen en te kiezen voor materialen die binnen zijn budget pasten. Het zelf maken van meubels zoals deze vaste kasten biedt een gevoel van trots en voldoening dat niet te evenaren is met kant-en-klare oplossingen. Bovendien is het een kostenbesparende manier om je inrichting te personaliseren.

Strakke stijl en afwerking

Met de voltooiing van het project is het duidelijk dat Jeroen een strak en minimalistisch ontwerp heeft nagestreefd. De eenvoudige lijnen en de natuurlijke kleur van het meerlaags vuren sluiten naadloos aan bij de rustieke sfeer van de vakantiewoning, terwijl het toch een moderne twist geeft.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jeroen en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1029,73 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken