Boeidelen van een tuinuitbouw vervangen, door Ricky

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

K

K

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Ricky

We hebben een uitbouw in onze tuin, dat is onze extra kamer. De boeidelen hebben we hiervan vervangen. De boeidelen van de uitbouw in de tuin zijn vervangen door multiplex Okoume gegrond. We hebben deze houten planken besteld bij TOSIZE.be, waar ze keurig op maat en gegrond werden afgeleverd. De noodzaak van de vervanging was hoog: de oude boeidelen waren aan het rotten, zoals te zien was op de foto. Het vervangen van de boeidelen zorgt voor een verbeterde uitstraling.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben de zijkanten van de nieuwe planken twee keer met randsealer geverfd. Omdat de platen al gegrond waren geleverd, hoefden we ze slechts één keer te verven. De volgende stap was het nauwkeurig afmeten en voorboren van alle gaten. Daarna hebben we de platen geplaatst. Nu is het de beurt aan de schilder, die de gaten zal opvullen en de boeidelen zal meeschilderen met de rest van de woning, zodat alles er weer strak en nieuw uitziet.

Afmetingen van mijn DIY project

400 X 50, 20 x 50

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van K en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

186,48 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken