Meidenslaapkamer met zelfgemaakte bed en kast voor Jette, door Menno

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Menno

Menno

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Geïnspireerd door allerlei voorbeelden, een bed en kast ontworpen voor onze dochter Jette. Ze gaat voor het eerst naar een 'groot' bed en daarbij hoort een echte meidenkamer.
Het bed is een half hoogslaper, met daaronder grote lades voor al haar speelgoed. In de kledingkast is voldoende ruimte voor haar kleren en beddengoed.

DIY kledingkast en bed

Eindeloos voorbeelden bekeken en maattekeningen gemaakt. Vervolgens was het door het voorwerk (en het op maat zagen) eenvoudig om alles in elkaar te zetten. De meubels zijn gemaakt van Multiplex Interieur Populier B/BB en geschilderd in de kleur Dalarna Grøn (half wash) van Moose Farg. Alles is geschroefd, maar onzichtbaar van de buitenkant. De lades van het bed rollen op wieltjes. De kastdeuren hangen aan keukenkast scharnieren. De eerste keer dat ik dit gebruikt heb, maar zeer tevreden. De lades in de kast hebben meubelvilt als lade geleider.

Slaapkamermeubels op maat

Bed: 200,0 cm lang, 90,0 cm breed en 65,0 cm hoog.
Kast: 145,0 cm hoog en 100,0 cm breed.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Menno en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1272,13 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken