Zelfgemaakte hoogslaper met geïntegreerd bureau, door Femke

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Bob

Bob

NL

Uitdagend

1 minuut

Omschrijving van Femke

Onze dochter van 10 wilde graag een bed met bovenin een 'hut' waar ze lekker kan chillen met haar vriendinnen. Ook een bureau mocht niet ontbreken. Daarnaast heb je als kind natuurlijk nooit te veel opbergruimte, dus lekker veel lades en kastjes om al haar spulletjes in op te bergen zorgen voor een gezelliger en rustig geheel.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Als basis hebben we twee hoogslaper bedden van het Zweedse woonwarenhuis gekocht, via Marktplaats. Het ene bed staat half op het andere bed. Aan de rechterkant wordt het bovenste bed ondersteund door op maat gemaakte kasten van multiplex. Onder het bed maakten we bedlades, deels met bestaande lades die we nieuwe fronten gaven, en deels nieuw gemaakt met multiplex. Het bureau steunt aan de ene kant op een balk die aan de muur gemonteerd is. Aan de andere kant hebben we een kastje gemaakt, waar het blad op leunt. Alle kasten zijn gemaakt met 18 mm multiplex. Het blad is van 30 mm multiplex. Voor de kledingkast hebben we oude Pax-lades hergebruikt door ze een nieuw frontje te geven.

Afmetingen van mijn DIY project

4250 x 900 mm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Bob en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1067,40 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken