Een zelfgemaakte kledingkast van multiplex populier onder een schuin dak, door Gaël

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Gael

Gael

NL

Gemiddeld

2 minuten

In dit DIY project laat Gael zien hoe hij met de online zaagservice zelf een kledingkast op maat heeft gemaakt. Hij heeft er voor gekozen om multiplex populier gegrond te gebruiken. Een licht maar stevig materiaal. En door de grondlaag ook nog eens eenvoudig snel zelf te schilderen. Alle panelen zijn door Gael zelf opgemeten en ingevoerd in de online bestel configurator. Na enkele dagen kon hij met de op maat gezaagde panelen aan de slag.

Omschrijving van Gael

Een kledingkast, met een deel onder een schuine dak. 2 verschillende diepte om een maximale ruimte te kunnen gebruiken. Ook zijn er kledingrekken geïnstalleerd en extra opbergruimte voorzien.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb met 18 mm planken gewerkt. De planken heb ik gefixt met schroeven. Dit is de "tricky part" want alles moet goed op niveau zijn. Ik de hele meubel in 4 sub meubels gedaan. Ik ben begonnen met de meubel onder de schuine dak, die heb ik in 2 deel gedaan: een vier hoekje en een drie hoekje bovenop. Daarna heb ik de langere en diepere kast ook in 2 sub kast gedaan voor meer stabiliteit. Daarna heb ik de schuifdeuren geplaatst. Niet makkelijk maar wel te doen.

Afmetingen van mijn DIY project

Lengte 320,0 cm
Breedte: 50,0 cm en 39,0 cm
Max hoogte: 228,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Gael en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1254,96 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken