Een TOSIZE Furniture kast op maat toegepast als garderobekast, door Sander

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Sander

Sander

NL

Makkelijk

2 minuten

In dit DIY project laat Sander zien wat er allemaal mogelijk is met de 3D kasten configurator van TOSIZE Furniture. Hij heeft de mogelijkheden goed benut door een praktische en heel fraaie garderobekast op maat te ontwerpen. Met wat eigen toevoegingen (als een roede) heeft hij een perfect passend meubel op maat gemaakt. Ideaal voor het netjes opbergen van jassen en schoenen.

Omschrijving van Sander

Ik was op zoek naar een praktische en mooie garderobekast voor onze jassen, hierbij ben ik uitgekomen bij de TOSIZE Furniture - vakkenkast op maat.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het ontwerpen was een fluitje van een cent met de 3D configurator. De kast heeft een strak en modern design, en biedt genoeg opbergruimte voor al onze jassen. Maar wat mij vooral aansprak, waren de handige vakken voor schoenen. Het in elkaar zetten van de kast was gemakkelijk en snel gedaan, dankzij de duidelijke handleiding en het nummeren van de onderdelen. Het was een leuke klus om te doen en ik ben blij met het eindresultaat. De garderobekast is van hoogwaardige kwaliteit en voelt stevig aan. De deuren sluiten goed en de kast staat stabiel op zijn (stel)poten. Ik ben erg tevreden over de aankoop. Al met al kan ik deze garderobekast van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een praktische en mooie opbergoplossing voor jassen en schoenen. Het is een investering in kwaliteit en gemak, en ik weet zeker dat wij nog jarenlang plezier zullen hebben van deze kast.

Afmetingen van mijn DIY project

116,0 x 246,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

894,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken